Info

Mijn naam is Theo Kompier, fotograferen was lang voor mij een hobby. Als Natuurfotograaf maak ik al weer een aantal jaren foto’s, maar sinds 2009 vaker en gerichter om naar mijn inzicht mooiere foto’s te maken. Voorheen had ik een Practica camera, toen het digitale tijdperk daar was, ben ik begonnen met een Canon EOS 1000D. Daarna langzaam opgebouwd naar betere camera’s. Lang heb ik gebruikt gemaakt van een Canon EOS 7D en een Tamron 150×600 mm zoomlens. Inmiddels maak ik mijn foto’s met een Canon EOS 7D markII met een Sigma 150x600mm lens. Ik maak graag foto’s in de bossen rondom mijn woonplaats Roden, of in nabijgelegen natuurgebieden, zoals het Fochtelooërveen en De Onlanden. Ook worden vaak het Lauwersmeergebied en het Zuidladermeer gebied bezocht. Ik probeer mij steeds meer als Natuurfotograaf te ontwikkelen en dan met name (roof)vogels. Maar ook Concertfotografie vind ik erg leuk om te doen.

Sinds december 2019 heb ik officieel mijn eigen bedrijf, TdK Natuurfotografie, dit is eigenlijk ontstaan omdat ik een paar keer afgewezen werd toen ik vermelde dat ik hobby fotograaf was. Ook heb ik het gedaan zodat ik wat meer mogelijkheden heb in de fotografie wereld.

Mocht U nadere informatie nodig hebben over een foto kunt U reageren onder de kop Contact en het contactformulier invullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk gereageerd worden.

Kijk ook op mijn bedrijf site voor meer info https://www.tdknatuurfotografie.nl/

m.v.g. Theo Kompier

De hier geplaatste foto’s zijn voorzien van Copyright en Auteurrechtelijk beschermd, hierdoor is het verboden foto’s te kopiëren en/of te verspreiden op welke manier ook. Gebruik van mijn foto’s zonder toestemming is strafbaar. Mocht u informatie wensen over een foto of foto’s willen gebruiken, dan kunt u mij bereiken via het volgende                    e-mailadres:                    info@tdk-fotosite.nl

Materiaal

www.canon.nl

www.tamron.eu

Sigma objectieven

Fotografie

Jose Gieskens

Tijdschriften

Zoom

Digifoto Starter

Natuurfoto magazine

Roots